Yaran RP Geyikleri

Fantastik Dünya içindeki tüm konular; mitler, fantastik kurgular ve sistemler hakkında burada konuşabilirsiniz.

Moderatör: FRP Kulübü

Yaran RP Geyikleri

Mesajgönderen Reavelyn » Cum May 22, 2009 11:36 pm

Eski forumda vardı, burada da olmalı tabi ki.

Az önce gerçekleşti, DL oynuyorduk. Kahramanlar Kuralcı İyi Paladin ve kaotik kötü büyücü. Aynı handalar.

Oyuna başlamadan önce aramızda geçen diyalog

Paladin: Abi ben burada ne arıyorum?
DM -ben- : Ebeninkini.
Paladin: ???
DM: Ebende babana ait oldugu söylenen bi kılıç var onu arıyosun.

edit: DnD'den saptık biraz, başlıgı degiştim.
En son Reavelyn tarafından Çrş Mar 10, 2010 8:56 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Reavelyn

Re: Yaran DnD Geyikleri

Mesajgönderen Dayel » Sal Eyl 29, 2009 3:57 pm

Millet oyun oynamıyor olsa gerke ki, pek geyik şeyler ortaya çıkmıyor. Ya da herkes oynuyor fakat çok ciddi oynuyorlar. :lol:

Son Dnd oyunumuzda, Cleric/Wizard oynayan eleman sur kulelerinin birinde takılı kalıp, savaş alanına dalan diğer arkadaşlarına yetişemeyince, üstüne üstlük yürüyerekte yetişemeyeceğini farkedince dellenerek, kuleden Dimensional Door atarak, Boss'un yanında bitti ve ortaya çıkar çıkmaz Boss'a tokadı gömdü.

Tüm partinin kilitlendiği ve Cle/Wiz arkadaşın Character olarak değil, Player olarak Rage'e girdiği andı. Korkudan 5 dk sustuk, kendine gelince güldük. Şaşırtıcıydı... :lol:
Resim

Kullanıcı avatarı
Dayel

Mesajgönderen Phoenix » Pzt Mar 08, 2010 10:52 pm

Ne yazıkki oynamıyoruz :S
Resim
...............................................A harfinin altındaki yeşilli bayan beni temsil ediyo XD.......................................

Kullanıcı avatarı
Phoenix

Mesajgönderen Reavelyn » Pzt Mar 08, 2010 10:53 pm

DnD olması şart degil ki. Başlıgı DnD diye attıgımda burası DnD forumuydu. Çayır çimen mevzu.

Hatta...

Oynadıgım bir space operadan alıntı gelsin:

DM: Tüm donanımıyla emrine bir gemi veriliyor.
Ben: Geminin kumanda odasına CD asabiliyor muyuz ?

Oyun 2-3 dk sonra kaldıgı yerden devam etti tabi.
En son Reavelyn tarafından Pzt Mar 08, 2010 10:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Reavelyn

Mesajgönderen Phoenix » Pzt Mar 08, 2010 10:53 pm

Genel olarak oyun oynamıyoruz ne yazık ki
Resim
...............................................A harfinin altındaki yeşilli bayan beni temsil ediyo XD.......................................

Kullanıcı avatarı
Phoenix

Mesajgönderen Dayel » Sal Mar 09, 2010 11:34 am

Bu bir serzeniş midir? Oyun oynayalım felan diyorsanız açın frp kafeye başlık, ben oynatayım yaw xD
Resim

Kullanıcı avatarı
Dayel

Mesajgönderen CroAtoN » Sal Mar 09, 2010 9:44 pm

aha bugün oldu. ve 2 sınavım olmasına rağmen 5 ders boyunca güldüm. nedenmi? kardeşim, adamın öyle bir bakışı ve yüz ifadesi vardıki. Yemin ediyorum görsen bi saat kendine gelemezsin. hatırladığım için hala yıkılmaktayım xD

Kötü yönelimli olmak isteyipte, dm ve diğer arkadaşların ısrarı ile iyi-notr tarzı bişi olan. Ve kaprisli, kibirli bir ruhbanı canlandıran arkadaşımız. Pelor tarafından kutsanmış olan bir mabedte. Baş rahip ile bir konuşma yapmaktadırlar. Rahip o kadar güçlüdürki şehirde ona avatar gözü ile bakılır. Kale surlarının içinde parıldayan kristalimsi mabed şehrin en gözde yeridir zaten.

Belli bir muhabbet sonrası elemana görev verilir. "Tam o anda!" bir adam kapıdan hızlıca girerek bu ikilinin yanlarına koşturur-başrahip ve bizim eleman-

Dm- Seçilmiş kişi!! seçilmiş kişi..!!

Oyuncu- Efendim?

MUAHAUHAUHAUHA Xd Öyle bir kibirle arkasına dönüp dediki bunu.. lanet olsun. ben bile seçilmiş olduğuna kanaat getirdim.
"Est solarus oth mithas ; şerefim yaşamımdır..."

Kullanıcı avatarı
CroAtoN

Mesajgönderen Dayel » Çrş Mar 10, 2010 1:05 am

O kadar, rahat söylediyse eğer o elemanı gerçekten seçilmiş kişi yapmalısın. Sonra her seçilmiş kişinin başına gelen binbir türlü belayı, başına getirmelisin. :lol:
Resim

Kullanıcı avatarı
Dayel

Mesajgönderen CroAtoN » Çrş Mar 10, 2010 4:25 pm

yok ya ben dm değildim. xD zaten yıkıldık bıraktık oyunu adamın o repliğinden sonra.

ya ben düzenbazdım. o ara onun kesesinide çalmıştım, he bide altından yapılma pelor sembolünü :[ (ni ha ha) bana feci gıcıktı zaten xD iyikide bıraktık öldürürdü yoksa. hahahahauhasduh xD çok güzel ya. bak hatırladım girince gene gülmem geldi :D
"Est solarus oth mithas ; şerefim yaşamımdır..."

Kullanıcı avatarı
CroAtoN

Mesajgönderen Taurnil Arethian » Çrş Mar 10, 2010 7:41 pm

Hmm, aslında bu yarmıyor da, durumu düşününce acayip havalıydı ve yaklaşık bir ay bunu hatırladık, hep güldük.

Şimdi Chicago'da, zombi istilası vardır. İstila sonucunda bir çok insan ölür, asker ölür falan, benim oyuncumun da sevdiği kız ölmüştür. Hatta en büyük düşmanı haline gelmiştir. Artık durdurmanın bir yolu yoktur, oyuncumun rütbesi gereği, başkanla konuşur ve Chicago'nun kurtuluşunun yıkım olduğuna karar verilir. Buraya nükleer bomba atılacaktır. Atılmadan bir saat önce helikopteri komuta merkezine çevirir oyuncum ve füzenin atılışını ayarlar. Helikopterle uygun bir mesafeye giderken, füze atılır ve helikopterdeki telsizbaşı, aşağıya, Chicago'ya bakar ve,
"Good night Chicago."
Der.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Taurnil Arethian

Sonraki

Dön FRP Dünyası

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir