(devam edicez meraklanma. bu bölümün özetini - diğer karakterlerin olaylarını- anlatmıycam, kitaptan okursun. Ki bu bölümleri yazmıştım zaten, ufak editlerim belki.. Şu han meselesi hoşuma gitti

Klarius 276, 312. Gündönümü
O kadının kim olduğunu öğrenemedim ama yaptığı şey bu gezegene ait değildi, en azından bundan eminim. Tron’a anlatmama kararımla cevabı onun bulacağına olan inancımın birbiriyle savaşı beni yiyip bitiriyordu. Merakım günden güne artarken Droizdan yenilmiş, bir karşı saldırı ile bu güçlü hükümdarlık tarih kitaplarının derin sayfalarına gömülmüştü. Yardımlarım olmadan bunu başaramayacaklarını inkar etmiyorum. Sadece tüm başarının bana ait olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
Kahin olduğum artık sır olmaktan çıkmaya başladı. Haber gitgide yayılıyor ve şimdiden ittifak talepleri Pherciu’ya ulaşmaya başladı. Heor’iscan dışında kalan 7 hükümdarlıktan ikisi ittifak kurmak, bir tanesi ise boyunduruğumuz altına girmek gibi isteklerini açıkça belirten elçiler yolladılar.
Sonunda vatanım diyebileceğim bir hükümdarlığın böylesine güçlenmesi beni gerçekten gururlandırmıştı. Ancak gururum merakımı bastıramıyordu. Sonunda hükümdarlığın en bilgelerinden olduğunu düşündüğüm kütüphaneci ile konuştum.
Öğrendiğim şeyler, neredeyse sıfırdı. Sonunda vazgeçip yaşamaya devam ettim. Bir zamanlar gezegenimizi ziyaret eden yabancılardan bahsetmişti kütüphaneci, tabii bu bir efsane. Ve birçok efsane sadece yalanlardan ibarettir.
Ben ne gördüğümü biliyorum...

Muhafız: Brochues

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir