Dilera'nın Kısa Kılıcı

Resim, çizgi romanlar ve el sanatlarıyla ilgili tüm konular hakkında burada konuşabilirsiniz.

Moderatör: Resim-Çizgi Roman Kulübü

Re: Dilera'nın Kısa Kılıcı

Mesajgönderen Silverburgh » Cum Eyl 04, 2009 4:23 pm

Olağanüstü cidden.Tüm tanrıların silahları bittiğinde anasayfada bir galeri yaparsak çok hoş durur.
=)

Kullanıcı avatarı
Silverburgh

Mesajgönderen Daéron Triundel » Cum Eyl 04, 2009 5:25 pm

:o

etkileyici

Kullanıcı avatarı
Daéron Triundel

Mesajgönderen Camellia » Prş Nis 29, 2010 3:20 pm

Tek kelime söylemek istiyorum:
Mükkemmel.

Kullanıcı avatarı
Camellia

Mesajgönderen Phoenix » Cum Nis 30, 2010 8:22 am

Teşekkür ederim.
Resim
...............................................A harfinin altındaki yeşilli bayan beni temsil ediyo XD.......................................

Kullanıcı avatarı
Phoenix

Mesajgönderen Dayel » Çrş Haz 23, 2010 10:03 pm

Phoenix yazdı:Mouseum bozulunca, grafik tablete kaldım. Sonuç: Akvadi Tanrı ve Tanrıçalarının favori silahları serisinin başlangıcı oldu. =P İlk defa silah çiziyorum ama keyifli geldi umarım devamı da gelir XD (Bu arada sorulmadan söyleyeyim evet çok aksattım ama çizgi romana devam ediyorum, en kısa zamanda 2. bölüm geliyor)

Resim

İşte benim kılıcım. Ehehehe... :)
Resim

Kullanıcı avatarı
Dayel

Mesajgönderen Phoenix » Cmt Haz 26, 2010 9:34 pm

Sana daha düzgün bi kılıç lazım ya bu çok dişi işi oldu :D ve evet fazla kısa.
Resim
...............................................A harfinin altındaki yeşilli bayan beni temsil ediyo XD.......................................

Kullanıcı avatarı
Phoenix

Mesajgönderen Nightmare » Pzr Haz 27, 2010 12:02 am

Resim üstünde biraz oynayıp uzatsak kılıcı nasıl olur, mümkün müdür?
All goods and evils have nightmares.

Nightmare
Zindan Efendisi

Mesajgönderen Phoenix » Pzr Haz 27, 2010 9:06 pm

Deneyebilirim de, şu an önceliği olan başka resimler yok mu? :P
Resim

Kullanıcı avatarı
Phoenix

Mesajgönderen Dayel » Pzt Haz 28, 2010 12:37 am

-
Nightmare yazdı:Resim üstünde biraz oynayıp uzatsak kılıcı nasıl olur, mümkün müdür?

Bak Beyim! Sana iki çift lafım var!

Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, herşeyin var. Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak. Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak.ama nasıl yakışmaz.sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. (Dilera&Dayel) ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. hıh. sen büyük DM, milyarder, Npc babası, base sahibi Nightmare bey. sen mi büyüksün! Hayır! ben büyüğüm, ben, Dayel usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne kılıcıma ne de gelinime hiç birşey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. dokunma artık aileme. dokunma kılıçlarıma .dokunma yoldaşıma.dokunma gelinime. eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir goblini bile incitmemis olan ben, Dayel usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. anlıyor musun. vururum ve dönüp arkama bakmam bile.

:lol: :lol: :lol:
Resim

Kullanıcı avatarı
Dayel

Önceki

Dön Resim-Çizgi Roman

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir